Cand se stinge lumina

Cand se stinge lumina sau Daca bagi un bec in gura, iti dau 100 de dolari este un scurtmetraj in regia lui Igor Cobileanski ce ilustreaza poveste unui pariu buclucas. O formatie din provincie pune un pariu mai putin obisnuit: ca daca unul dintre ei baga un bec in gura si reuseste sa-l scoata va primi 100 de dolari.

Nimic mai simplu, ati zice. Sau cum il bagi, asa il si scoti. Din pacate, nu e asa. Totul se transforma intr-o problema majora cand  pariul devine molipsitor si mai multi membri ai societatii ajung sa se pricopseasca cu un bec in gura. Dar mai bine va las sa urmariti ca sa aflati si deznodamantul. Vizionare placuta!

Intrebarea ramane, totusi: daca bagi un bec in gura, de ce nu-l mai poti scoate? Sa urmarim cateva pareri culese de pe diverse forumuri:

Rugby spune: cand bagi becul in gura, te ajuta forma lui in sine si Buzele , in schimb cand incerci sa-l scoti buzele nu mai sunt acolo sa acopere dintii si ei te impiedica sa-l scoti, plus ca atunci cand incerci sa-l scoti e alta forma decat atunci cand il bagi… asa ca… e doar logica simpla 😛

Dida spune: Sa incerc. Daca intr-adevar nu se poate scoate (nici n-am sa incerc sa aflu daca asa e tongue.gif ) e de la forma becului cred si pozitia dintilor. Fiindca partea bombata a becului va sta in partea de sus, in cerul gurii. Si cand deschizi gura sa-l scoti da imediat de dinti. Exista riscul sa se sparga. Totusi, asa cum a fost bagat in gura ar trebui sa se si poata scoate.. ewpu.gif

Nasorum spune:  Din cate tin minte/am inteles, ideea e ca iti fortezi muschii prima data, ca da casti gura destul de mult, dupa care incep sa fie f incordati. Si problema se rezolva la doctor, nu cu un cutit ca-n film, ci cu o injectie care sa-ti relaxeze mushii respectivi.

Acest articol a fost publicat în Scurtmetraje și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cand se stinge lumina

  1. denny zice:

    Mi s-a părut genial filmulețul ăsta. Îți recomand și „Sașa, Grișa și Ion”. Adică ăsta: http://www.youtube.com/watch?v=u3UMjBX281A . N-o să regreți. :))

Lasă un comentariu